Ks. Józef Mandziuk, Silesia sacra. Śląscy święci, błogosławieni, słudzy Boży i świątobliwi na przestrzeni wieków, Katowice 2021, ss. 478, fot. 106. - Ogroński, Krzysztof (Seminare. Poszukiwania naukowe, 2022)
Streszczenie nie jest dostępne.