Review Ferenc Hörcher, A Political Philosophy of Conservatism Prudence, Moderation and Tradition, Great Britain 2020, pp. 210. - Stachurski, Michał (Seminare. Poszukiwania naukowe, 2022)
Streszczenie dla recenzji są niedostępne.