Chorować w domu. Od domowej opieki hospicyjnej Hospicjum Pallottinum w Gdańsku do troski o człowieka u kresu życia i edukacji społecznej "Hospicjum to też Życie" (Konwersatorium: Medycyna na miarę człowieka; panel dyskusyjny) - Krakowiak, Piotr (Studia Ecologiae et Bioethicae, 2009)
Abstract is not available.