Szanse rozwoju spółdzielczości wiejskiej jako formy organizowania się rolników w Polsce w odniesieniu do warunków społecznych i gospodarczych w Unii Europejskiej - Adamczyk, Beata (Studia Ecologiae et Bioethicae, 2007)
Abstract is not available.