Stanisław Suwiński – Zbigniew Wanat (red.), Żyć łaską chrztu świętego (Scripta Theologica Thoruniensia; 45), Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, Toruń 2017, s. 141. - Cichosz, Wojciech (Studia Gdańskie, 2018)
Stanisław Suwiński – Zbigniew Wanat (red.), Żyć łaską chrztu świętego (Scripta Theologica Thoruniensia; 45), Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, Toruń 2017, s. 141.