Adam Zadroga, Katolicka myśl ekonomiczno-społeczna wobec fundamentalnych założeń ekonomii głównego nurtu, Wydawnictwo KUL, Lublin 2018, s. 279. - Łużyński, Wiesław (Studia Gdańskie, 2019)
Adam Zadroga, Katolicka myśl ekonomiczno-społeczna wobec fundamentalnych założeń ekonomii głównego nurtu, Wydawnictwo KUL, Lublin 2018, s. 279.