Anna Strama, Problem kryzysu cnoty wstydliwości w świetle nauczania Kościoła i wybranej literatury teologicznomoralnej, Wydawnictwo Naukowe UPJP II, Kraków 2018, s. 318. - Wanat , Zbigniew (Studia Gdańskie, 2019)
Anna Strama, Problem kryzysu cnoty wstydliwości w świetle nauczania Kościoła i wybranej literatury teologicznomoralnej, Wydawnictwo Naukowe UPJP II, Kraków 2018, s. 318.