Wstęp. Zdrowa rodzina w zdrowej Europie - Buller, Leszek (Studia nad Rodziną, 2021)
Obecny numer kwartalnika „Studia nad Rodziną” poświęcony został zdrowej rodzinie. Większość artykułów jest pokłosiem wystąpień podczas międzynarodowej konferencji zatytułowanej „Zdrowa rodzina w zdrowej Europie”, która została zorganizowana przez Wydział Studiów nad Rodziną Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie w 2021 r. we współpracy z Centrum Projektów Europejskich w Warszawie.