Dekret Dykasterii ds. Kultu Bożego i Dyscypliny Sakramentów zatwierdzający patronat kanoniczny bł. Stefana Wyszyńskiego nad UKSW w Warszawie - Bednarczyk, Rafał (Studia Prymasowskie, 2024)
W dniu 2 grudnia 2024 roku Dykasteria ds. Kultu Bożego i Dyscypliny Sakramentów Stolicy Apostolskiej wydała dekret, na m ocy którego bł. Stefan Wyszyński stał się kanonicznym patronem Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie.