Debata Fakultetów: Czy Państwo może obyć się bez Kościoła? Dyskusja inspirowana myślą bł. Stefana Wyszyńskiego, 12 marca 2024 roku, UKSW w Warszawie - Bednarczyk, Rafał (Studia Prymasowskie, 2024)
12 marca 2024 roku odbyła się w Auli Muzycznej Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego kolejna Debata Fakultetów, której temat brzmiał: Czy Państwo może obyć się bez Kościoła? Dyskusja inspirowana myślą bł. Stefana Wyszyńskiego.