Ogólnopolska konferencja naukowa „Konserwacja kolekcji zabytkowych – historia, wyzwania, ograniczenia”, Warszawa 17 kwietnia 2015 r. - sprawozdanie - Cybulski, Łukasz (Załącznik Kulturoznawczy, 2023)
Ogólnopolska konferencja naukowa „Konserwacja kolekcji zabytkowych – historia, wyzwania, ograniczenia”, Warszawa 17 kwietnia 2015 r. - sprawozdanie