Festiwal UPS: UKSWordzka platforma sztuki „Tydzień z kulturą muzyczną na UKSW” - sprawozdanie - Jakubowski, Piotr (Załącznik Kulturoznawczy, 2023)
Festiwal UPS: UKSWordzka platforma sztuki „Tydzień z kulturą muzyczną na UKSW”