Wymiana ciała na obraz. Próba pochwycenia drogi rzeczy od materii do wspomnienia - Bronka, Nowicka (Załącznik Kulturoznawczy, 2023)
Wymiana ciała na obraz. Próba pochwycenia drogi rzeczy od materii do wspomnienia