Międzynarodowa konferencja naukowa „Colloquia Biblioteki Kultury Polskiej we Włoszech – Polskość w świecie I: Stanisław Brzozowski” - Dorota, Dąbrowska (Załącznik Kulturoznawczy, 2023)
Międzynarodowa konferencja naukowa „Colloquia Biblioteki Kultury Polskiej we Włoszech – Polskość w świecie I: Stanisław Brzozowski”