„Najważniejsze są logika i spójność” – o sztuce operatorskiej i współpracy z Romanem Polańskim: z Pawłem Edelmanem rozmawia Katarzyna Taras - Taras, Katarzyna (Załącznik Kulturoznawczy, 2024)
„Najważniejsze są logika i spójność” – o sztuce operatorskiej i współpracy z Romanem Polańskim z Pawłem Edelmanem rozmawia Katarzyna Taras