„Dostajemy udręki opakowane w piękno”. Z Eustachym Rylskim o jego najnowszej książce 'Jadąc' rozmawia Aleksandra Piętka - Piętka, Aleksandra (Załącznik Kulturoznawczy, 2021)
Z Eustachym Rylskim o jego najnowszej książce 'Jadąc' rozmawia Aleksandra Piętka