O PRZYSPOSOBIENIACH I EMANCYPACJACH ORAZ O INNYCH SPOSOBACH USTANIA WŁADZY OJCOWSKIEJ 7 TYTUŁ 1 KSIĘGI DIGESTÓW TEKST − TŁUMACZENIE − KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2016)
O PRZYSPOSOBIENIACH I EMANCYPACJACH ORAZ O INNYCH SPOSOBACH USTANIA WŁADZY OJCOWSKIEJ 7 TYTUŁ 1 KSIĘGI DIGESTÓW TEKST − TŁUMACZENIE − KOMENTARZ