O GRANICACH ZASADY LEX SEVERIOR RETRO NON AGIT W PRAWIE KARNYM. Na marginesie książki J. Zajadło , Odpowiedzialność za mur. Procesy strzelców przy murze berlińskim, Gdańsk 2003, ss. 251 - Królikowski, Michał (Zeszyty Prawnicze, 2017)
O GRANICACH ZASADY LEX SEVERIOR RETRO NON AGIT W PRAWIE KARNYM. Na marginesie książki J. Zajadło , Odpowiedzialność za mur. Procesy strzelców przy murze berlińskim, Gdańsk 2003, ss. 251