WYJĄTKOWO PAMIĘTNY FRAGMENT Z MOWY GRAKCHA DOTYCZĄCEJ JEGO OSZCZęDNOŚCI I POWŚCIĄGLIWOŚCI AULUS GELLIUS, ‘NOCE ATTYCKIE’ 15,12 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2023)
.