Agere in rem. Ochrona własności w Europie kontynentalnej: teoria i praktyka. Konferencja historyczno - porównawcza w Trydencie - Lehmann, Jacek (Zeszyty Prawnicze, 2017)
Agere in rem. Ochrona własności w Europie kontynentalnej: teoria i praktyka. Konferencja historyczno - porównawcza w Trydencie