USTAWA JULIJSKA O PRZEMOCY PRYWATNEJ. 7 TYTUŁ 48 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ - Loska, Elżbieta (Zeszyty Prawnicze, 2017)
USTAWA JULIJSKA O PRZEMOCY PRYWATNEJ. 7 TYTUŁ 48 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ