JAKIE ZNACZENIE W DAWNYCH EDYKTACH PRETORÓW MA ZWROT: „CI, KTÓRZY PUBLICZNIE WYDZIERŻAWILI USUNIĘCIE SIECI Z RZEK” AULUS GELLIUS, ‘NOCE ATTYCKIE’ 11,17 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2023)
.