O RÓŻNYCH REGUŁACH DAWNEGO PRAWA. 17 TYTUŁ 50 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ - Palmirski, Tomasz (Zeszyty Prawnicze, 2017)
O RÓŻNYCH REGUŁACH DAWNEGO PRAWA. 17 TYTUŁ 50 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ