Marek Kuryłowicz, Prawa antyczne. Wykład z historii najstarszych praw świata, Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Sklodowskiej, Lublin 2006, ss. 270 - Zabłocka, Maria (Zeszyty Prawnicze, 2017)
Marek Kuryłowicz, Prawa antyczne. Wykład z historii najstarszych praw świata, Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Sklodowskiej, Lublin 2006, ss. 270