Sprawozdanie z zebrania założycielskiego oraz pierwszych posiedzeń zarządu Polskiego Towarzystwa Prawa Wyznaniowego - Sobczyk, Paweł (Zeszyty Prawnicze, 2017)
Sprawozdanie z zebrania założycielskiego oraz pierwszych posiedzeń zarządu Polskiego Towarzystwa Prawa Wyznaniowego