ZAPYTYWANO I SPIERANO SIĘ, CZY PREFEKT POWOŁANY NA CZAS ŚWIĘTA LATYŃSKIEGO MA PRAWO ZWOŁANIA I ZAPYTYWANIA SENATU O ZDANIE AULUS GELLIUS, ‘NOCE ATTYCKIE’ 14,8 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2024)
.