Obecność krzyża w przestrzeni publicznej. Doświadczenia niektórych państw europejskich, red. P. Stanisz, M. Zawiślak, M. Ordon, Wydawnictwo KUL, Lublin 2016, ss. 254 - Osuchowska, Marta (Zeszyty Prawnicze, 2018)
Obecność krzyża w przestrzeni publicznej. Doświadczenia niektórych państw europejskich, red. P. Stanisz, M. Zawiślak, M. Ordon, Wydawnictwo KUL, Lublin 2016, ss. 254