O TYM, ŻE PUBLIUS AFRICANUS I INNI SŁYNNI MĘŻOWIE JEGO CZASÓW WEDŁUG ZWYCZAJU PRZODKÓW GOLILI BRODĘ I POLICZKI DOPÓKI NIE OSIĄGNĘLI PODESZŁEGO WIEKU. AULUS GELLIUS, NOCE ATTYCKIE 3,4. TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2019)
O TYM, ŻE PUBLIUS AFRICANUS I INNI SŁYNNI MĘŻOWIE JEGO CZASÓW WEDŁUG ZWYCZAJU PRZODKÓW GOLILI BRODĘ I POLICZKI DOPÓKI NIE OSIĄGNĘLI PODESZŁEGO WIEKU. AULUS GELLIUS, NOCE ATTYCKIE 3,4. TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ