Sądownictwo konstytucyjne. Teoria i praktyka, red. Mirosław Granat, Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie, II, Warszawa 2019, ISBN 978-83-8189-502-6, ss. 338. - Przywora, Bogusław (Zeszyty Prawnicze, 2021)
.