O NAJWYŻSZEJ TRÓJCY I O WIERZE KATOLICKIEJ I O TYM, ABY NIKT O NIEJ NIE OŚMIELIŁ SIĘ PUBLICZNIE DYSKUTOWAĆ. 8 FRAGMENT 1 TYTUŁU 1 KSIĘGI KODEKSU JUSTYNIAŃSKIEGO TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Saracyn, Wiktoria (Zeszyty Prawnicze, 2021)
.