Sprawozdanie z III Ogólnopolskiego Forum Młodych Kryminologów Badania kryminologiczne a praktyka – perspektywa krajowa i międzynarodowa, Białystok 23-25 września 2020 r. - Płońska, Emilia (Zeszyty Prawnicze, 2021)
.