W JAKIM WIEKU, Z JAKIEJ RODZINY I WEDŁUG JAKIEGO RYTUAŁU DZIEWICA WESTALSKA JEST ZABIERANA PRZEZ PRZEWODNICZĄCEGO KOLEGIUM PONTYFIKÓW. AULUS GELLIUS, ‘NOCE ATTyCKIE’ 1,12 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2021)
.