O wadze „szczegółów”. Recenzja książki Marcelego Hermana, „Działalność żandarmerii Wojskowej Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej w systemie bezpieczeństwa państwa w latach 1999-2018”, wyd. 1, wyd. „Sztafeta”, Kraków-Stalowa Wola 2018, ss. 205 - Jastrzębski, Wińczysław (Zeszyty Prawnicze, 2021)
.