Okiem prokuratora romanisty, czyli recenzja książki Macieja Jońcy Rzymskie prawo karne. Instytucje, Wydawnictwo Werset, Lublin 2021, ISBN 978-83-67064-10-1, 218 s. - Kosior, Wojciech (Zeszyty Prawnicze, 2022)
.