CZYM JEST WNIOSEK, CZYM USTAWA, CZYM PLEBISCYT, CZYM PRZYWILEJ. AULUS GELLIUS, NOCE ATTYCKIE 10,20 TEKST − TŁUMACZENIE − KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2016)
CZYM JEST WNIOSEK, CZYM USTAWA, CZYM PLEBISCYT, CZYM PRZYWILEJ. AULUS GELLIUS, NOCE ATTYCKIE 10,20 TEKST − TŁUMACZENIE − KOMENTARZ