O POCZĄTKACH PRAWA I WSZYSTKICH URZĘDÓW ORAZ O NASTĘPSTWIE PRAWNIKÓW. 2 TYTUŁ 1 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST - TłUMACZENIE - KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2017)
O POCZĄTKACH PRAWA I WSZYSTKICH URZĘDÓW ORAZ O NASTĘPSTWIE PRAWNIKÓW. 2 TYTUŁ 1 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST - TłUMACZENIE - KOMENTARZ