Konrad Nowacki, Zarys dziejów prawa na Uniwersytecie Wrocławskim, «Acta Universitatis Wratislaviensis» No 2465, Prawo CCLXXXIII, Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego, Wrocław 2003, ss. 258. - Paszkowska, Marzenna (Zeszyty Prawnicze, 2017)
Konrad Nowacki, Zarys dziejów prawa na Uniwersytecie Wrocławskim, «Acta Universitatis Wratislaviensis» No 2465, Prawo CCLXXXIII, Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego, Wrocław 2003, ss. 258.