Wykładnia prawa - Konferencja Wydziału P rawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego, 27 lutego 2004 roku - Gawrysiak-Zabłocka, Aleksandra (Zeszyty Prawnicze, 2017)
Wykładnia prawa - Konferencja Wydziału P rawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego, 27 lutego 2004 roku