Prezentacja książki Deutsches Sachenrecht in polnischer Gerichtspraxis , red. W. Dajczak i H.-G. Knothe, w Konsulacie Generalnym RP w Hamburgu - Kremer, Andrzej (Zeszyty Prawnicze, 2017)
Prezentacja książki Deutsches Sachenrecht in polnischer Gerichtspraxis , red. W. Dajczak i H.-G. Knothe, w Konsulacie Generalnym RP w Hamburgu