[KOMENTARZ] DO USTAWY JULIJSKIEJ O PORYWACZACH. 15 TYTUŁ 48 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Dębiński, Antoni (Zeszyty Prawnicze, 2017)
[KOMENTARZ] DO USTAWY JULIJSKIEJ O PORYWACZACH. 15 TYTUŁ 48 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ