SŁOWA TEGOŻ MESSALI DOWODZĄCEGO, ŻE CZYM INNYM JEST PRZEMAWIANIE DO LUDU, A CZYM INNYM ZWRACANIE SIĘ DO LUDU; ORAZ O TYM, KTÓRZY URZĘDNICY MOGĄ KTÓRYM ODBIĆ ZGROMADZENIE AULUS GELLIUS, ‘NOCE ATTYCKIE’ 13,16 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2024)
.