O TYM, ŻE ANI TERMIN ‘LEVITAS’, ANI ‘NEQUITIA’ NIE MAJĄ TAKIEGO ZNACZENIA, JAKIE POTOCZNIE IM SIĘ NADAJE AULUS GELLIUS, ‘NOCE ATTYCKIE’ 6,11 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2025)
.