'Fidelis usque ad vitae exitum’. Świętej Pamięci Profesora Janusza Sondla (30 IV 1937 ‒ 12 IX 2017) - Zabłocki, Jan (Zeszyty Prawnicze, 2018)
Fidelis usque ad vitae exitum’. Świętej Pamięci Profesora Janusza Sondla (30 IV 1937 ‒ 12 IX 2017)