O HIERARCHII I KOLEJNOŚCI OBOWIĄZKÓW PRZESTRZEGANYCH WEDŁUG OBYCZAJÓW LUDU RZYMSKIEGO AULUS GELLIUS, NOCE ATTYCKIE 5,13 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2018)
O HIERARCHII I KOLEJNOŚCI OBOWIĄZKÓW PRZESTRZEGANYCH WEDŁUG OBYCZAJÓW LUDU RZYMSKIEGO AULUS GELLIUS, NOCE ATTYCKIE 5,13 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ