SŁOWA Z KSIĘGI MESSALI AUGURA, W KTÓRYCH UCZY, KIM SĄ NIŻSI URZĘDNICY ORAZ ŻE KONSULOWIE I PRETORZY SĄ KOLEGAMI, A TAKŻE O INNYCH SPRAWACH DOTYCZĄCYCH AUSPICJÓW AULUS GELLIUS, ‘NOCE ATTYCKIE’ 13,15 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2022)
.