Przewinięci w cyfrowej rzeczywistości. O codziennych praktykach smartfonowych Polaków - Kinal, Jarosław (Kultura Media Teologia, 2025)
[Magdalena Hodalska, Łukasz Buksa: Przewinięci. Smartfon w polskiej codzienności. Przeglądanie telefonu w świetle badań empirycznych, Uniwersytet Jagielloński & Wydawnictwo ToC, Kraków 2025, ss. 384. ISBN: 978-83-66492-32-5]