Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej: „Wybrane zagadnienia relacji Państwo-Kościół” - Wodzicki, Michał (Prawo Kanoniczne, 2025)
W dniu 8 maja 2025 r. na Wydziale Prawa Kanonicznego Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie odbyła się Ogólnopolska Konferencja Naukowa pt. „Wybrane zagadnienia relacji Państwo-Kościół”, zorganizowana przez Studenckie Koło Naukowe „Utriusque Iuris” działające na tymże Wydziale.