Władza moderatorów stowarzyszeń kościelnych - Sobański, Remigiusz (Prawo Kanoniczne, 1988)
Praesentatur versio polona relationis „Verbandsgewalt und Jurisdictionsgewalt” in VI Congressu Internationali Iuris Canonici die 15 septembris 1987 Monachii propositae. Textus originalis in actis Congressus publicatur.