"Iura propter officia": (uwagi związane z nagłówkami I i II tytułu księgi II nowego CIC) - Sobański, Remigiusz (Prawo Kanoniczne, 1986)
Praesentatur versio polona articuli qui sub titulo „Iura propter officia? Remarquas liées aux en-têtes des Ier et IIe titres du livre Ier du nouveau CIC” in „Vitam impendere vero”. Studi in onore di Pio Ciprotti continetur. Principium „iura propter officia” anthropologiae Christianae minus conforme esse demonstratur.