Szafarz sakramentu bierzmowania według nowego Obrzędu - Pastuszko, Marian (Prawo Kanoniczne, 1976)
Auctor a rticu li praescripta de ministro confirmationis in n. 7 Praenotandorum Ordinis Confirmationis nuper editi breviter elaborat. In puncto primo ipsa principia quae de ministro confirmationis agunt, demonstrat. Dednde commentarium, aliqualiter criticum, expositorum principiorum praebet. Tandem de can. 41 et can. 42 schematis leigis de sacramentds positive se se exprimit. Et concludit: deoursu tamporum leges perfectiores fiunt, ut bono spiritual! fidelium melius provideatur.